Όλα τριγύρω αλλάζουνε…

19702012
Εξοβελιστέοι χαρακτηρισμοίΚομμουνιστής, αριστερός, προδότης, ΚΚΕςΦασίστας, ρατσιστής, Χρυσαυγίτης
Απαγόρευση διάδοσης ιδεώνΟ Ριζοσπάστης και τα άλλα έντυπα της αριστεράς είναι παράνομα. Τα έντυπα που είναι απλώς φίλα προσκείμενα και όχι εμφανώς αντίθετα στις ιδέες της αριστεράς βρίσκονται μεν στα περίπτερα αλλά θέλει θάρρος και αυταπάρνηση να τα ζητήσεις από τον περιπτερά. Τα ιστολόγια της Χρυσής Αυγής βρίσκονται υπο απαγόρευση. Το βασικό ιστολόγιο από το Wordpress έκλεισε μετά από συντονισμένες προσπάθειες του ΣΥΡΙΖΑ κλπ. Οι ίδιοι άνθρωποι περιγράφουν (δικτυακός τόπος εφημερίδας "Αυγή" κλπ) τις προσπάθειες που κάνουν να κλείσουν όλα τα ιστολόγια της Χρυσής Αυγής στο Blogger του Google. Δεν περνάει από το μυαλό τους ότι αυτό που κάνουν είναι το ίδιο με το κάψιμο των βιβλίων του Χίτλερ.
Τιμωρία για απόψειςΓια να τιμωρηθεί κάποιος ήταν αρκετή η η συμπάθεια προς το ΚΚΕ ή η έκφραση αριστερών απόψεων ή η ύπαρξη επώνυμης ή ανώνυμης καταγγελίαςΜόνο η δήλωση ότι κάποιος συμπαθεί κάποιον της Χρυσής Αυγής αρκεί για να εξοβελιστεί από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Πολύ δε περισσότερο αν τολμήσει να υποστηρίξει ότι ο Νείλος (και δη ο δυτικός) είναι στην Αφρική.
Εκτός νόμουΤο ΚΚΕ (και οι παραφυάδες του) ήταν εκτός νόμου. Δεν έχει σημασία αν μεγάλο μέρος του Ελληνικού Λαού ήταν έτοιμο να ψηφίσει για το κόμμα αυτό. Κάποιοι άλλοι αποφάσισαν ότι η πολλή δημοκρατία θα μας χαλάσει και έκριναν αυτοί για μας. Είναι συνεχείς οι εκκλήσεις για να τεθεί σε παρανομία η Χρυσή Αυγή. Δεν έχει σημασία αν μεγάλο μέρος του Ελληνικού Λαού έχει ψηφίσει για το κόμμα αυτό. Κάποιοι άλλοι αποφάσισαν ότι η πολλή δημοκρατία θα μας χαλάσει και έκριναν αυτοί για μας.
Η απόλυτη αλήθειαΟ Βασιλεύς, η Κυβέρνησις γνώριζαν την απόλυτη αλήθεια και εμείς δεν υπήρχε λόγος ούτε καν να ακούσουμε την άλλη άποψη. Την "πραγματική αλήθεια" μπορούσαμε να την πάρουμε από τα "Επίκαιρα", τον "Ελεύθερο Τύπο" κλπ Ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ, η ΔΗΜΑΡ γνωρίζουν την απόλυτη αλήθεια και εμείς δεν υπάρχει λόγος ούτε καν να ακούσουμε την άλλη άποψη. Την "πραγματική αλήθεια" μπορούμε να τη πάρουμε (έτοιμη) από την Αυγή, τον Ριζοσπάστη και τους αντίστοιχους δικτυακούς τόπους
ΑιτιολόγησηΜα δεν πρόκειται καθόλου για την ίδια περίπτωση! Αυτοί είναι κομμουνιστές και προδότες ενώ εμείς είμαστε αγωνιστές. Μα δεν πρόκειται καθόλου για την ίδια περίπτωση. Αυτοί είναι φασίστες και ρατσιστές ενώ εμείς είμαστε αγωνιστές.
ΡουφιανιέςΟι "καθεστωτικοί" (δεξιοί) ήταν πρόθυμοι να καταγγείλουν ακόμη και συγγενείς τους στην εξουσία έστω και αν αυτή ήταν διεφθαρμένη και ξενόδουλη.Όταν η ρατσίστρια Παπαπαχρήστου υπενήχθη ότι ο Δυτικός Νείλος ήταν στην Αφρική βρέθηκαν αρκετοί αριστεροί ιδεολόγοι να κάνουν (επώνυμα ή ανώνυμα) τη σχετική καταγγελία στον κ.Κούβελο η ηθική του οποίου (υποθέτω) θεωρούν ότι είναι πλησιέστερα στην δική τους ηθική από ότι της 23χρονης στυγερής ρατσίστριας.
Συγχωρέστε αν σας δυσαρέστησα αλλά και εγώ προσωπικά δυσαρεστούμαι (του κώλου τα εννιάμερα-γίνομαι εκτός εαυτού) όταν έρχεται ο κάθε σαχλαμάρας, είτε φασίστας, είτε ΚΚΕς είτε ότι θέλει νάναι, να μου λέει ότι δεν χρειάζεται να ακούσεις τι λένε ΑΥΤΟΙ γιατί ΕΜΕΙΣ θα κρίνουμε για σένα και θα σου πούμε αυτό που πρέπει να πιστεύεις.
Το παίρνω προσωπικά γιατί ο θιγόμενος το '70 δεν ήταν η αριστερά, αλλά εγώ που δεν έπρεπε να μαθαίνω τι έλεγε η αριστερά και με οδήγησαν για χρόνια μέσα στις οργανώσεις της μέχρι να αγανακτήσω και να φύγω.
Το παίρνω προσωπικά γιατί ο θιγόμενος σήμερα δεν είναι ο Χρυσαυγίτης, αλλά εγώ που δε πρέπει να μαθαίνω τι λέει η Χρυσή Αυγή και κάθε φορά που λέει η Παπαρήγα να διορθώσω τη ψήφο μου εγώ θα το κάνω (όχι όπως θέλει η Παπαρήγα ή ο Τσίπρας) και θα είχα ήδη οργανωθεί αν εκτός από Εθνικιστής και Ρατσιστής δεν ήμουν και ΑΘΕΟΣ (αυτό μου 'λειπε, να προσκυνάω εβραίους θεούς στα γεράματα).
Και τέλος, έχετε τη φωλιά σας χεσμένη (ούτε τα σκυλιά δεν το κάνουν). Μη μου κουνάτε, λοιπόν, απειλητικά λέξεις τρομακτικές γιατί δε μασάω. Δε μάσησα με το "ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ" άλλοτε, θα μασήσω σήμερα (σε ώριμη πλέον ηλικία) με το "ΦΑΣΙΣΜΟ" ή το "ΡΑΤΣΙΣΜΟ"?