Μάθανε ότι γαμιόμαστε πλακώσανε κι οι μουσουλμάνοι

Όλα τα είχαμε, τώρα έχουμε και τους μουσουλμάνους (Πακιστανοί, Αφγανοί, Αιγύπτιοι κλπ) να καίνε την Αθήνα γιατί κάποιος προσέβαλε το κοράνι.

 1. Δεν τους φώναξε κανείς εδώ. Μόνοι τους ήρθανε και αν δεν τους αρέσει υπάρχει πάντα η λύση να γυρίσουν σπίτι τους. Και εμείς πήγαμε στα ξένα. Αν μας άρεζε μέναμε, αν δεν μας άρεζε φεύγαμε.  Δεν μας κάλεσε κανείς και δεν μας υποσχέθηκε τίποτα κανείς. Οι άνθρωποι ήταν όπως ήτανε και εμείς ήμασταν επισκεύΦτες και φιλοξενούμενοι. Αν δεν μας ήθελαν μια δεν τους θέλαμε δύο. Αλλά αυτοί ήταν σπίτι τους. Δεν τους λέγαμε πως να φτιάξουν τα του σπιτιού τους. Ούτως ή άλλως στο δικό μας σπίτι τα έχουμε σκατώσει. Και οι περί ου ο λόγος μουσουλμάνοι τα έχουν αποσκατώσει σπίτι τους και γι' αυτό τον λόγο είναι εδώ. Δεν έχουν κανένα δικαίωμα να μας επιβάλουν τι κανόνες θα έχουμε σπίτι μας. Ότι θέλουμε κάνουμε. Του βάζουμε και φωτιά και το καίμε. Όπως ακριβώς κάνανε και αυτοί σπίτι τους.
 2. Οι Έλληνες ποτέ δεν είχαμε σεβασμό στα θεία. Οι δικοί μας θεοί ήταν κάθε καρυδιάς καρύδι. Απατεώνες, πόρνοι, κλέφτες... Η ηθική τους μόνο παράδειγμα δεν ήταν. Τους είχαμε φτιάξει στα μέτρα μας. Τέτοιοι ήμασταν, τέτοιοι είμαστε, τέτοιοι και οι θεοί μας. Τους εβραίους θεούς που μας φέρανε και μας τους επιβάλλανε με το ζόρι ποτέ δεν τους χωνέψαμε. Προσπαθήσαμε να τους φέρουμε στα μέτρα μας κάνοντας τη μονοθεϊστική θρησκεία πολυθεϊστική με όλους τους αγίους που προσθέσαμε (χιλιάδες) και ειδωλολατρική με τις εικόνες και τα πτώματα (και τα κομμάτια πτωμάτων) που φυλάμε (και φιλάμε) στις εκκλησιές.
  Ακόμα όμως και έτσι δεν την γουστάρουμε την κωλοθρησκεία. Τι χριστοπαναγίες, τι γαμοσταυρίδια έχουμε ρίξει ως Έλληνες, τι καντήλια έχουμε κατεβάσει στην υποτιθέμενη ιερή μας πίστη που αν υπήρχε θεός θα είχε ρίξει φωτιά να μας κάψει (θαρρείς και δεν τα καταφέρνουμε μόνοι μας). Δεν πρέπει να υπάρχει άλλος λαός με τρείς (3) φράσεις που σημαίνουν "υβρίζω τα θεία". Για να μην μπούμε στην ένταση και παραστατικότητα συγκεκριμένων εκφράσεων (πχ: ... το χριστό σου και την παναγία, θα το έλεγε ποτέ κάποιος που έχει την παραμικρή υποψία ύπαρξης του αόρατου εξωγήινου??)
 3. Έρχονται τώρα κάποια καθυστερημένα (και χωρίς πρόσκληση) και μας λένε:

  • οι αγελάδες είναι ιερές,
  • αν σε ένα χαρτί γράψω μια πεντάλφα τότε είναι ιερό,
  • αν σε ένα ξύλο ζωγραφίσω την εικόνα του μπατζανάκη μου, που ήταν άγιος άνθρωπος, τότε είναι ιερό,
  • αν ένα χαρτί έχει γραμμένα τα λόγια του προφήτη (παρεμπιπτόντως: έχετε διαβάσει ποτέ τα λόγια του προφήτη? Να το κάνετε...) τότε είναι ιερό.

  Ότι μαλακία σκέφτεται ο καθένας είναι ιερό και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να το προσκυνάμε.
Ε, όχι ρε!! Δεν προσκυνάμε. Είμαστε και εμείς κακά σκυλιά. Ο πολιτισμός (δυστυχώς) δεν μας κατάφερε. 
Δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα να σκέφτεται ο καθένας την μαλακία του και να την επιβάλει στους άλλους ως ιερή.
Στην πραγματικότητα έρχονται στο σπίτι μας χωρίς πρόσκληση και θέλουν να μας επιβάλλουν τους δικούς τους κανόνες. Μήπως είναι καλύτερα να αρχίσουμε να τους στέλνουμε όλους στο Αφγανιστάν (ανεξαρτήτως από που είναι). Εκεί δεν θα έχουν πρόβλημα με το κοράνι.
Δεν φτάνουν οι δικές μας οι πορδές φέραμε και από την Σαλαμίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου