Οι ημιυπαίθριοι

Έχω ασχοληθεί και στο παρελθόν με το θέμα.
Δεν αντέχεται όμως και θα το ξανακάνω το έγκλημα (ότι έγραψα τότε ισχύουν και τώρα βέβαια).
  1. Ορισμός: Ημιυπαίθριος είναι δωμάτιο με ΈΝΑ άνοιγμα στο οποίο δεν επιτρέπεται να βάλουμε τζάμι (κάποιος Γκούφη το σκέφτηκε και αυτό!).
  2. Η κυβέρνηση που δεν είχε προβλήματα, προσπαθεί να ανακαλύψει κάποια ώστε να τα επιλύσει.
  3. Στην χώρα λοιπόν που τα δικαστήρια είναι χτισμένα αυθαίρετα (Λ.Αλεξάνδρας), που τα μισά αστυνομικά τμήματα είναι σε αυθαίρετα κτίσματα (Θοῦ, Κύριε, φυλακὴν τῷ στόµατί µου καὶ θύραν περιοχῆς περὶ τὰ χείλη µου), που αν κυκλοφορήσεις σε εκτός σχεδίου περιοχές θα δεις να χτίζονται (ναι, τώρα που μιλάμε) 250άρια οικόπεδα με κάλυψη 70% και δόμηση 1.6 !!! (Για όποιον δεν ξέρει εκτός σχεδίου θέλει 4,000 μέτρα για δόμηση 0.05- να μην πούμε για τα 20 στρέμματα που θέλει κανονικά), που οι οικοδομές έχουν μια "συγγένεια" με την οικοδομική άδεια (μακρινή):
  4. η Κυβέρνηση (που δεν έχει άλλα προβλήματα όπως έχουμε ήδη πει) έκρινε ότι το σημαντικό που ταλανίζει τους Έλληνες είναι το ΤΖΑΜΙ.
  5. Ας πούμε λοιπόν ότι το ΤΖΑΜΙ είναι το πρόβλημα μας. Τι θα έκανε ένας λογικός κυβερνήτης?
    Θα άλλαζε την νομοθεσία ώστε να μην υπάρχει η μαλακία με τα δωμάτια χωρίς ΤΖΑΜΙΑ. Θα έβαζε ελέγχους ώστε να μην γίνονται πλέον τέτοια δωμάτια. Και αφού πέρναγε ένας χρόνος χωρίς άλλα τέτοια δωμάτια, θα κοίταγε αν υπάρχει λόγος να ασχοληθεί με τα υπάρχοντα ΤΖΑΜΙΑ (Όχι δεν υπάρχει: δεν ενοχλούν κανένα).
  6. Η Κυβέρνηση λοιπόν χωρίς προβλήματα, μας προτείνει να κόψουμε τα αρχίδια μας. Να δηλώσουμε μόνοι μας ότι βάλαμε ΤΖΑΜΙ και να γίνουμε πελατάκια. Να δώσουμε κάτι δεκάδες χιλιάδες ευρώπουλα + αρκετές δεκάδες μηνιαίως (το έχω αναλύσει στο προηγούμενο αρθράκι) ώστε για 40 χρόνια να μην έρθουν μπουλντόζες και γκρεμίσουν το ΤΖΑΜΙ (ναι, όλη αυτή την ώρα μιλάμε για ένα γαμημένο ΤΖΑΜΙ).
  7. Και αρχίζουν να λένε μαλακίες:
    • Η μέση ηλικία των πολυκατοικιών στην Ελλάδα είναι 40 έτη. Δηλαδή σήμερα το 2010 έχουν γκρεμιστεί οι μισές πολυκατοικίες που χτίστηκαν το 1970 (ούτε κουρτίνες δεν έχουν μπει ακόμα).
    • Αν δεν δηλώσουμε το ΤΖΑΜΙ θα ρθούν να μας ελέγξουν. Θα έρθουν οι διεφθαρμένοι μηχανικοί των πολεοδομιών να εισπράξουν και να ΜΗΝ δούνε το ΤΖΑΜΙ. Σας λέω λοιπόν ότι πιθανότατα δεν υπάρχει ΜΙΑ πολυκατοικία στην Ελλάδα χωρίς πολεοδομικές παραβάσεις (σοβαρές, όχι ένα ΤΖΑΜΙ). Θα έρθει μετά το κράτος που αυτή την στιγμή επιτρέπει να χτίζονται ολόκληρες οικοδομές εκτός (και εντός) σχεδίου χωρίς άδειες και άλλες τέτοιες τυπικότητες και θα αρχίσει να γκρεμίζει πολυκατοικίες μέσα στις πόλεις.
Τι δουλειά έκαναν αυτοί οι ανεκδιήγητοι πριν αναλάβουν να κυβερνήσουν την χώρα χωρίς προβλήματα??? (εκτός από γυμναστική στο γυμναστήριο του Γκούφη - αυτό δεν μετράει για δουλειά.)
Μ'αυτά και μ'εκείνα στο 422 το spread.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου